viernes, 28 de abril de 2017

Disseny d'una oficina

millorada
 Aquesta activitat pertany al tercer trimestre i per tant, estudiem el disseny d'espais.
Consistia en, a partir d'un pis llogat a una empresa de disseny realitzar la distribució de les necessitats bàsiques, per tant, la planta hauría de incloure: el despatx del director/a, lavabos, lloc per als dissenyadors, zona de descans i secretaria o hall. 
La vam començar a fer a classe, començant a fer l'escala d'1:40 a un full Din A3 doblegat i a partir d'allí feiem les mides a escala de la planta i els mòbles, per últim la vam terminar a casa.

Pel que fa la meva proposta, al hall hauría la zona d'espera pels clients, la secretaría on, la secretaria o secretari podría fer les seves tasques, respondre e-mails i trucades pel treball..
Davant dos lavabos individuals els quals, clients i treballadors de la própia empresa podrán utilitzar.
A la zona dels dissenyadors, tindràn un escriptori ampli per l'ordinador i per si n'hi han dubtes podrán parlar entre ells. A la part esquerra de l'escriptori n'hi hauría l'impresora i al seu costat un mòble per fer-se el cafè, entre altres coses. 
Al despatx de la directora, gaudirà d'un escriptori també ampli, amb ordinador i amb prou intimitat per a que es reuneixi amb els clients. També, amb lavabo propi.

Aquesta activitat la vaig haver de millorar a casa.
Vaig utilitzar escaire, cartabó, portamines i ròtrings negres.
Primera proposta



Les imatges són preses amb el meu mòbil i tractades amb GIMP2.

No hay comentarios:

Publicar un comentario